7 Eleven stolt huvudsponsor för Stockholm Pride Festival 2015

(T) Registrerat varumärke
(T) Registrerat varumärke

Stockholm Pride är stolta över att kunna presentera 7-Eleven som huvudsponsor för tredje året i rad. Att 7-Eleven står som huvudsponsor är relevant, dels för att de är så skickliga på att aktivera sitt sponsorskap, dels att de deltar i Stockholm Pride mer än att stå vid sidan av och titta på. När 7-Eleven engagerar sig vet vi att det garanterar en hög nivå på aktiviteter och utspel.

– Genom våra olika samarbeten påverkar vi bland annat kunder, medarbetare och i förlängningen samhället. Vi är glada att 7-Eleven är en aktiv part med relevanta och innovativa idéer till exempel den vi ser i år om att uppmärksamma hjältar, säger Sandra Ehne, ordförande för Stockholm Pride.

Som huvudsponsor av Stockholm Pride har butikskedjan 7-Eleven skapat “Songs with Pride” – ett musikprojekt för att hylla tre personer som på olika sätt bidrar till ett mer öppet Sverige. De tre vardagshjältarna hyllas av tre svenska artister som tolkar hjältarnas berättelser med hjälp av musik. Låtarna håller just nu på att spelas in och kommer att framföras på invigningen av festivalen.

Låtarna släpps den 29 juli och premiärspelas utanför en av 7-Elevens butiker i Stockholm. Senare under kvällen kommer artisterna och hjältarna att uppträda under invigningen av Stockholm Pride i Pride Park på stora scenen. Låtarna finns även tillgängliga på Spotify från den 29 juli. För praktisk information gällande Songs with Pride, bildmaterial och intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:

Wenderfalck Kommunikation +46 (0)8 642 39 00, [email protected] För information om gällande Pride och vårt samarbete med vår huvudsponsor 7-Eleven, vänligen kontakta Joanna Ljunggren, Presschef Stockholm Pride, 073-968 33 99