Stockholm Pride presenterar Årets restauranger i Pride Park: Urban Deli och Moxy

Pride Park 1

Stockholm Pride presenterar stolt årets två restauranger i Pride Park: Moxy och Urban Deli. Urban Deli utnämndes till ”Årets Restaurang/Bar” på QX-galan 2015 och är nu tillsammans med Moxy en av två restauranger att fronta årets Pride Park och årets festival.

Vi är mycket glada och positiva till att ha med oss Moxy och Urban Deli som årets restauratörer i Pride Park.

– Stockholm Pride vill erbjuda variation och nytänkande i kombination med en bred representation av HBTQ-vänliga aktörer, säger Christian Gerdes, Festivalchef för Stockholm Pride.

– Efter förra årets succé blev vi därför mycket glada när både Anna & Anna ville göra festivalen med oss i samarbete med Clean Group’s Navid, särkilt då samtliga även sen tidigare är medlemsorganisationer i föreningen Stockholm Pride, säger Christian Gerdes, Festivalchef för Stockholm Pride.

Sedan starten 2009 har restaurangen Urban Deli varit ett vattenhål och ett andra vardagsrum för HBTQ-communityn i Stockholm.

– Som årets pristagare av bästa bar/restaurang på QX-galan så såg vi det som en självklarhet att tacka ja till chansen att få vara med på årets Pridefestival, säger Anna Ungh, Urban Deli.

– Urban Deli är en mötesplats där maten och drycken står i centrum, en mötesplats där vi har nolltolerans för diskriminering av alla slag-religion, hudfärg, kön, sexuell läggning eller annat, fortsätter Anna Ungh, Urban Deli.

Det är med stor glädje Moxy och Clean Group kliver in i Pride Park med ett samarbete. Klubben och restaurangen Moxy är sedan 2006 en flatklubb av rang och har otaliga tjejfester, mingel och aktiviteter att erbjuda. Clean Group och Navid kommer att hålla i årets upplaga av Champagnebaren.

– Vi tänker att tillsammans är vi starka. Moxy kommer att ha både mat och dryck och vi kommer också tillsammans ha den berömda Champagnebaren, och ett antal satellitbarer. Vi ska försöka lägga till det där lilla extra som gör att ingen vill gå hem överhuvudtaget, säger Anna Högkil.

Clean Group och Navid Kabiri har under 10 år roat hundratusentals gays med sina omtalade efterfester.

-Stockholm Pride 2015 kommer att bli en stor fest som Navid och jag ser ser fram emot väldigt mycket, säger Anna Högkil.

Kontakt

Anna Ungh, Urban Deli, 076-174 80 52

Urban Deli

Följ oss gärna på Instagram

urbandelinytorget

urbandelisickla

urbandelisveavägen

Anna Högkil, Moxy, 070-880 88 82

Klubb Moxy

[email protected]

Navid Kabiri, Clean Group, 070-786 66 96