Rebecca & Fiona till Pridefestivalen

Rebecca & Fiona

Lördagens stora fest på Stockholm Pride-festivalen den 1 augusti, ”The Last Dance”, gästas av inga mindre än den internationellt erkända DJ- och artistduon Rebecca & Fiona. Förutom DJ-samarbetet har Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick släppt egna hitsinglar och två album.

Rebecca & Fiona presenteras i samarbete med Navid Kabiri & The Last Dance. Med hits som ”Luminary Ones, ”Bullets” och ”Turn It Down” seglade de upp som världsartister, och har samarbetat med bland annat en av USA:s största DJ:s, Kaskade och med svenska Adrian Lux. Med sitt beatiga och dansanta house-sound har de helt gjort DJ-världen till sitt eget nöjesfält.

-Att få fira kärleken och festa till Rebecca & Fiona är verkligen en av de största huvudpunkterna i Pride Park, säger Sandra Ehne, ordförande Stockholm Pride.

Kontakt: [email protected]

Besök gärna: www.rebeccafiona.com, deras facebooksida och twitterkonto