Stockholm Pride presenterar stolt Kinkykvarteret

Kinkykvarteret

Kinkykvarteret är ett initiativ av eldsjälar från olika delar av Stockholms läder-, fetish- och BDSM-scen. Pride och Kinkykvarteret har tillsammans bjudit in föreningar, organisationer och grupperingar att medverka Pride Park. Under senaste årsmötet för föreningen Stockholm klubbades beslutet att göra Kinkykvareret tillsammans med Pride Ung till två fokusområden.

– Vi är stolta att för andra året sätta extra fokus på Kinkykvarteret och genom det lyfta ett fortsatt vågat och välbehövligt normbrytande, säger Sandra Ehne, ordförande Stockholm Pride.

Kinkykvarteret kan stolt och med högt huvud presentera totalt 46 programpunkter som kommer att ske under Festivalen. Festivalbesökare över 18 år som är intresserade, nyfikna och öppensinnade är välkomna till Kinkykvarteret, oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Tanken är att området ska vara en säker och trygg zon där man får vara sig själv.

I fjol var första gången Kinkykvarteret genomfördes i Pride Park, och intresset bland besökarna var stort och kallades av många för ”ett ställe att få vara vuxen på”. Nytt för i år är en större scen som ger stabilt underlag för både stilettklackar och ridstövlar. Bland programpunkterna återfinns bland annat mycket bondage, olika prova på-delar, föreläsningar och uppvisningar.

Årets föreningar i Kinkykvarteret

SLM Stockholm

Dekadance

Peer Rope Stockholm

The Academy BDSM EDU

Wish Stockholm

Club Sade

BDSM Community Stockholm (BCS)

För mer information om respektive förening, besök: http://2015.stockholmpride.org/article/foreningarna-i-kinkykvarteret/

För mer information om programpunkterna i Kinkykvarteret, besök: http://program.stockholmpride.org/

Kontakt Kinkykvarteret

[email protected]