Highlights tisdag

Pride House Highlights tisdag

Tisdagen i Pride House bjuder på många tillfällen att mötas och delta. En idé kan vara att börja dagen med att ifrågasätta vem det egentligen är som bestämmer i samhället tillsammans med Pride Stockholm 12:00, som här fortsätter att lyfta frågor kring temat Vem bestämmer? (http://vembestammer.se/). Vem bestämmer vilka normer som får och inte får brytas? Och varför finns det fler HBTQ-mötesplatser inriktade på fest än till exempel caféer? Ifrågasätt, argumentera eller bara lyssna!

Samma tid bjuder Polycommunity Stockholm in dig till ett panelsamtal om polygami. Här erbjuds du en panel utav människor som lever utanför mononormen. Ställ dina frågor eller diskutera kring dina funderingar tillsammans med erfarna polypersoner, relationsanarkister och flersamma.

Varför inte runda av eftermiddagen i Hörsalen tillsammans med Barbro Westerholm. Hon intar scenen tillsammans med gäster för att tala om mänskliga rättigheter och i synnerhet hbt- rättigheter. Det blir ett samtal vi starkt misstänker kommer vara både intressant, upplysande och givande!

Pride City Highlights tisdag
I PrideChurch kl. 14.00 presenterar Ålands Ombudsmannamyndighet tillsammans med Åland Pride 2016 och Mariehamns Stadsbibliotek prästen och föreläsaren Ann-Christine Ruuth. Fram till 60 års ålder var Ann-Christine känd som Åke och kyrkoherde och chef i Teleborgs församling i Växjö. Det vållade stor uppmärksamhet när hon berättade att hon nu ville leva som Ann-Christine.

Kom till GayCamps grillkväll på badklipporna i Frescati på tisdag 26/7 kl 18-22:00 under Stockholm Pride. Du får en rykande färsk matbit och något att dricka för 100 kr.
Sola, bada och se varmluftsballongerna landa i solnedgången. Här träffas årets, tidigare års och blivande gaycamp-deltagare med vänner. Ett utmärkt tillfälle att ta reda på om kommande GayCamp är något för dig.
För tredje sommaren i rad är Romeo & Romeo tillbaka under Stockholm Pride.  26-28 juli 19:30 spelas föreställningen på Kompani1 Teater, Sibyllegatan 29 Stockholm. Föreställningen har tidigare spelats för utsålda hus under Prideveckan i Stockholm såväl 2014 som 2015. Med skamlös humor och en stor känga mot Rysslands anti-gaylagar återges världens mest begråtna kärlekshistoria.