Pride House

I Pride House värnar vi om det demokratiska samtalet och vikten att mötas, reflektera bakåt och blicka framåt. Stockholm Pride är en plattform där organisationer, föreningar, företag, politiska partier och individer kan mötas och utbyta erfarenheter och prata om frågor och utmaningar för hbtq+-communityt just nu. Här hittar du också workshops, författarsamtal, debatter och konstgalleri.

Pride House 2023 arrangeras på Clarion Hotel på Södermalm och är öppet 31 juli – 4 augusti kl. 11.00-17.00 med seminarier och samtal. Inträdet för Pride House är helt gratis, och du kan självklart komma och gå precis så mycket du vill!

Foto: Julius Lindblom

För utställare och deltagare


Vill du delta som arrangör eller på minimarknaden kan du göra en intresseanmälan nedan.

House Marknad kostar 1200 kr för hela veckan och 500 kr per enstaka dag. För seminarium deltar enskilda personer och organisationer kostnadsfritt, medan en kostnad kan utgå för företag.

Intresseanmälan är preliminär och när ni är godkända kommer vi att återkomma till er med mer information och avtal. Sista dag för intresseanmälan av seminarium är 18 maj, så skynda på för att vara först till kvarn!

Vid frågor eller funderingar, kontakta [email protected].

Pride House 2023