Foto: Olav Holtén

Pride Park

I Pride Park har vi fantastiska artister, utställare, restauranger och barer för musik och fest varje kväll. Populära aktiviteter och nya favoriter återkommer runt om i parken. Här hittar du bland annat Stora Scenen, Regnbågen och Pride Kinky. Pride Park är på många sätt festivalens hjärta, där festivalbesökare, utställare, artister och volontärer samlas för att tillsammans skapa Stockholms största festival. I festivalområdet kan du äta och dricka gott, träffa nya och gamla vänner eller se olika uppträdanden på scenerna!

Pride Park ligger på Östermalms IP. Adress: Södra Fiskartorpsvägen 2. T-Stadion.

Viktig information gällande väskförbud

Stockholm Pride omfattas av polisens beslut om totalt väskförbud. Det innebär att inga väskor får medtagas in i Pride Park eller på Pride House/Fair.

Foto: Nils Carmel

Stora scenen

Stora scenen ligger mitt i Pride Park och här ser du invigningen, schlagerkvällen och avslutningscermonien. Andra populära och återkommande inslag är opera sing-a-long, drag- och burleskshower och såklart den stora schlagerkvällen full av överaskningar!

Regnbågscenen

Regnbågen är en mer intim scen med bänkar och möjlighet för bättre publikkontakt. Regnbågen har fått sitt namn för att programmet är väldigt brett, och rymmer allt under regnbågens färger. På regnbågen har vi genom åren haft: musik, poesi, spoken word, musikquiz, stand up, teater, föreläsningar, panelsamtal och debatter. 

Foto: Nils Carmel
Foto: Nils Carmel

Pride Kinky

Pride Kinky i Pride Park är helt tillägnat fetisch, läder och BDSM (Bondage & disciplin, Dominans & underkastelse, Sadism & masochism). Kinky ska vara en säker plats för lek, utforskande och nyfikenhet. Området är öppet för dig som fyllt 18 år.

Utställare och Foodtrucks

Under Stockholm Pride får Pride Park över 30 000 besökare varav cirka 9 000 finns på plats samtidigt. Gör som många andra gjort genom åren – visa solidaritet och engagemang genom att vara utställare eller Foodtruck i Pride Park. Att vara med i Pride Park innebär att organisationer och företag kan vara en del av Nordens största hbtq-festival och ta ställning för hbtq-personers lika rätt och rättigheter, samtidigt de 10 000-tals besökarna får möjlighet att interagera med företagen. Som deltagare ställer ni er givetvis bakom och agerar utefter Stockholm Prides Värdegrund.

Vill du eller ditt företag vara med? Anmäl er hos utställarservice!

Foto: Olav Holtén
Foto: Olav Holtén

Pride Park 2023