Kommunikationsansvarig Pride Parad

Pride Parade i Stockholm är Skandinaviens största Prideparad med ca 50 000 deltagare och 500 000 i publiken. Det är en glädjefylld och färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter och en demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill. Vill du vara med och bidra till att 2020 kan bli ett ännu mer färgsprakande år? Har du erfarenhet av strategisk kommunikation och kan ta allt från brudpar som vill veta hur de ska kunna ta sig från Stadshuset till stora ekipage som vill veta var bästa mötesplatsen på Kungsholmen är en timme innan paraden börjar? Då är du rätt person att söka det volontära uppdraget som Kommunikationsansvarig för Stockholm Pride Parad!

Om rollen

I arbetet som kommunikationsansvarig ingår du i ledningsgruppen för Paraden. Du kommer att vara länken mellan Stockholm Pride som organisation och deltagare. En stor del av din tid kommer att upptas av att hålla mailkorgen uppdaterad, sammanställa och göra utskick med information till ekipage samt meddela berörda restauranger, affärer och andra intressenter att vi för en dag stänger av en del av staden. Under kommunikation ligger även att sammanställa paradordningen samt att vid behov besvara frågor av ekonomisk karaktär. Frågor om fakturor och betalningstider skickas utan svårighet vidare till ekonomi, men det förutsätts att du i ett initialt skede ska kunna ge svar på enklare frågeställningar.

Vad krävs av dig?

Vi söker en person som har hög stresstålighet och som snabbt kan fatta beslut. VI behöver en person som oavsett korrespondens är redo att bemöta på ett professionellt och anspråkslöst sätt. Vi värdesätter förmågan att kunna sortera information och välja vad som är relevant för mottagaren. Den vi söker är en person som är van vid att skriva och prata med människor. Vi ser att du har goda baskunskaper i office-paketet, då vi huvudsakligen arbetar i Microsofts molntjänst Teams.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder en volontär tjänst där du kommer ha kul och utvecklas både som medarbetare och person. Vi är en sammansvetsad ledningsgrupp som aldrig är mer än ett samtal bort om hjälp eller bollplank behövs. Prestigelöshet är något vi tänker mycket på, och ingen fråga är för dum att ställas. Det material vi tillhandahåller är en arbetsbeskrivning, en uppsjö dokument och kunskap från oss alla samt vid behov även teknisk utrustning såsom arbetsdator. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att sätta ett av de mest ärofyllda uppdragen som finns på CV:t!

Hur ser processen ut?

Inkom med CV samt personligt brev till [email protected]. Du kommer att bli uppringd för en telefonintervju och referenser efterfrågas. I nästa steg kallar vi till intervju där du träffar Biträdande Paradchef samt Paradchef. Vi rekryterar löpande till denna roll.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Bitr Paradchef Josefine Tornborg på [email protected]