Kassapersonal

Biljettkassan är den första mötespunkten mellan besökaren och Stockholm Pride. Vi hanterar biljettförsäljning, bandbyte av förköpta biljetter. Som kassaledare är du ansvarig för kassorna under skiftet du jobbar, det innebär att du är ansvarig för att se till att all kassapersonal kommer i tid till sina pass, startar sin kassa, går på lunch och stänger sin kassa i slutet av passet. Kassaledaren är den ansvariga personen på plats och ska kunna hantera och lösa problem som uppstår i kassalinjen.

Som kassaledare arbetar du i skift och efter ditt pass är slut byter en annan kassaledare av dig, detta gör att det är viktigt att ha god kommunikation med de andra kassaledarna. Som kassaledare kan du arbeta i skift både på Pride House och Pride Park. Kassorna har ett högst varierande tempo och stundtals kan det vara hektiskt med snabba puckar och andra stunder finns det tid för nedvarvning. Därför är kassaledaren till för att stötta kassavolontärerna och kunna ta beslut vid behov i olika situationer.

Rollen som kassaledare innebär en hel del ansvar och vi arbetar givetvis aldrig ensamma. Arbetet sker enligt uppsatta rutiner, med fokusering på att hjälpa kassapersonalen leverera bra service och ha ordning på kassorna. Utbildning sker i god tid inför första arbetspasset.

Vi tror att du gillar personalansvar, ordning och reda samt att arbeta i ett högt tempo. Utöver det är du tillmötesgående och kan hantera många olika situationer som kan kräva att ta olika beslut.

Välkommen att söka på https://volontar.stockholmpride.org.

Vi ses i sommar!