Säkerhetsvolontär Parad

NÄR: Lördag 3 augusti 2019

Är du en trygg person med hög stresstålighet? Har du förmågan att överblicka och skapa lugn trots många människor? Vill du dedikera en dag och vara del av Nordens största folkfest – då är du den vi söker!

Pride Parade i Stockholm är Skandinaviens största Prideparad och är ett evenemang som inte får missas! Paraden tågar genom centrala Stockholm och är festivalveckans största evenemang. En glädjefylld och färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter. En demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill.

Som Paradsäkerhetvolontär är du volontärernas trygga stöd i uppkomna situationer och i att avlasta i kontakten med åskådare och trafikanter. Vårt team inom paradsäkerhet jobbar i team om 2-3 och rör sig i startområdet och utmed paradvägen.

Vi söker dig som har en bakgrund inom säkerhet, som ordningsvakt, inom försvaret eller serviceyrket. Rätt person besitter exceptionell ”social musikalitet” och kan med stort lugn agera såväl tydligt som med värme. Du bör vara flexibel och van att ta eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som tack för hjälpen får du entré till Pride Park lördag den 3 augusti samt mat under dagen.

Är du intresserad – anmäl dig så tar vi kontakt och du får veta mer vad uppdraget går ut på!

Hur: · Registerna dig på https://volontar.stockholmpride.org

· Ange Paradvolontär som önskemål

· Skriv ’Paradsäkerhetsteam’ i kommentarsrutan