Administratör Pride Parad

Pride Parade i Stockholm är Skandinaviens största Prideparad med ca 50 000 deltagare och 500 000 i publiken. Det är en glädjefylld och färgglad manifestation av kärlek för mänskliga rättigheter och en demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill. Vill du vara med och bidra till att 2020 kan bli ett ännu mer färgsprakande år? Är du en person som ser ordningen i kaoset och som kan strukturera vilket vindsförråd som helst? Då är du rätt person att söka rollen som administratör hos oss!

Om rollen

I arbetet som administratör ingår du i ledningsgruppen för Paraden. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att se till att allt material i vårt moln är uppdaterat. Du kommer från samtliga kollegor i ledningsgruppen att få råmaterial, och där bli din uppgift att tillse att allt i nästa steg blir enhetligt och korrekturläst. Rollens syfte är att avlasta de andra rollerna och låta dem göra det de är bäst på. Administratören är sammankallande för vårt strategiska utskott som innefattar kommunikation, volontärsamordning och säkerhet.

Vad krävs av dig?

Vi söker dig som har mycket goda svenska och engelskakunskaper. I din roll kommer det krävas att du både korrekturläser och kan översätta material till engelska. Du behöver kunna sortera information och lyfta fram det som är relevant för att tydliggöra för mottagaren vad som skrivs. Det kommer alltid finnas möjlighet att ställa frågor om materialet för att få till en så bra produkt som möjligt. Vi ser att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Du kommer att arbeta mycket med kommunikationsansvarige och vi värdesätter en anspråkslös inställning till samarbete. Vi ser att du har goda baskunskaper i office-paketet, då vi huvudsakligen arbetar i Microsofts molntjänst Teams.

Vad får du av oss?

Vi erbjuder en volontär tjänst där du kommer ha kul och utvecklas både som medarbetare och person. Vi är en sammansvetsad ledningsgrupp som aldrig är mer än ett samtal bort om hjälp eller bollplank behövs. Prestigelöshet är något vi tänker mycket på, och ingen fråga är för dum att ställas. Det material vi tillhandahåller är en arbetsbeskrivning, en uppsjö dokument och kunskap från oss alla samt vid behov även teknisk utrustning såsom arbetsdator. Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att sätta ett av de mest ärofyllda uppdragen som finns på CV:t!

Hur ser processen ut?

Inkom med CV samt personligt brev till [email protected]. Du kommer att bli uppringd för en telefonintervju och referenser efterfrågas. I nästa steg kallar vi till intervju där du träffar Biträdande Paradchef samt Paradchef. Vi rekryterar löpande till denna roll.

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Bitr Paradchef Josefine Tornborg på [email protected]

Väl mött och Happy Pride!